diumenge, 20 de gener del 2013

Una Mà de Contes

De nou, mentre buscava per la xarxa, he trobat un recurs que m'ha semblat adient compartir en aquest apartat. La pàgina web Una mà de contes, dirigida per El club Super 3.


En aquesta pàgina web hi trobem vídeos de contes per a totes les edats, de diverses cultures, temàtiques i valors, tots ells realitzats des d'una basant artística, senzilla i interessant. La pàgina dona la possibilitat als usuaris de fer una recerca dels contes segons títol, autor, il·lustrador, entre d'altres o bé per paraula clau. Així doncs si posem, per exemple, com a paraula clau "pau" ens apareixeran tots aquells contes que recullen dit valor. Els contes també poden ser cercats segons el seu origen geogràfic i/o els personatges que apareixen i poden ser visualitzats en diferents idiomes i amb subtítols .Tot plegat pot ajudar-nos a donar una millor atenció a la diversitat de l'aula, treballar valors,  aspectes de geografia i multiculturalitat amb els infants i també idiomes.

Un altre recurs amb el que compta la web és un apartat amb propostes d'activitats i manualitats, totes elles molt creatives i interessants.

Ja per acabar voldria compartir un conte d'aquesta web d'origen tibetà que m'agrada molt: El Gran Arbre




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.